HTML

Gyógyulj meg!

A legfontosabb, hogy amikor meghallod a diagnózist, rosszindulatú daganat – a pánikból kilépve – kizárólag a gyógyulásra gondolj! Kutasd fel a legjobban tetsző, legkedvesebb gyógyulási módot. Ez lehet gyógynövény, tea, vitamin, immunerősítő, vagy bármi, ami a szívedhez közel áll. Igyekszem segíteni azzal, hogy megosztom a tapasztalataimat. Mindet nem próbáltam ki, de amiről értesülök kiteszem ide, és ha úgy érzed Neked is jó lehet, használd! Közben erősen higgy abban, hogy segít, meggyógyít!

Friss topikok

  • mide: Új korszak kezdetén Még régen, Nagyanyámtól hallottam, a hideg évszakok kezdetén, a természe... (2014.01.24. 12:49) Egy onkológus ajánlja figyelmetekbe!
  • Gyógyulj meg!: @DonJak: Köszönöm az érdeklődést:) Nem! Szerinte nem lenne jó neki... Aki nem hagyja, annak nem le... (2013.01.29. 17:05) Kurkuma

Aloe vera

2013.04.14. 18:14 Gyógyulj meg!

aloe24_1365955986.jpg_1671x1119


Aloe vera a RAK ELLENSZERE! Az alábbi szöveg egy brazíliai ismerősöm révén került a birtokomba. Íme: A Santo Domingoban megjelenő Listin Diario a minap arról számolt be, hogy egy brazíliai ferences testvér, bizonyos Fray Romano felfedezte a rák ellenszerét. Egyébként az érdemes férfiú a beléni (Brazília) szeminárium professzora. Amint fény derült szenzációs felfedezésére, a sajtó legott megrohamozta a szemináriumot, ahol Romano testvér készségesen elmondta, hogy felfedezésében nincs semmi rendkívüli. Egyszerűen visszatért az ősi, a természetben fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Azokhoz, melyeket a legnagyobb gyógyító, maga a teremtő Isten bocsátott mindnyájunk rendelkezésére. Receptjéért, tanácsaiért természetesen nem kér pénzt, ahogyan Jézus sem tette. A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen.
Íme a recept:
Hozzávalók: fél vagy egy kilogramm virágméz, két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera, három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka Elkészítés: Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe, és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk. A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt. Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség. A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek. Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított. Mivel a segítség mindenkinek egyformán jól jön, rákbeteg embertársainknak különösképp, kérlek, ezúttal tedd félre előítéleteid, és küldd tovább ezt a levelet, hogy mások is hozzájussanak.

Szólj hozzá!

Címkék: aloe vera daganat

A bejegyzés trackback címe:

https://onk-aj.blog.hu/api/trackback/id/tr645222530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása