HTML

Gyógyulj meg!

A legfontosabb, hogy amikor meghallod a diagnózist, rosszindulatú daganat – a pánikból kilépve – kizárólag a gyógyulásra gondolj! Kutasd fel a legjobban tetsző, legkedvesebb gyógyulási módot. Ez lehet gyógynövény, tea, vitamin, immunerősítő, vagy bármi, ami a szívedhez közel áll. Igyekszem segíteni azzal, hogy megosztom a tapasztalataimat. Mindet nem próbáltam ki, de amiről értesülök kiteszem ide, és ha úgy érzed Neked is jó lehet, használd! Közben erősen higgy abban, hogy segít, meggyógyít!

Friss topikok

  • mide: Új korszak kezdetén Még régen, Nagyanyámtól hallottam, a hideg évszakok kezdetén, a természe... (2014.01.24. 12:49) Egy onkológus ajánlja figyelmetekbe!
  • Gyógyulj meg!: @DonJak: Köszönöm az érdeklődést:) Nem! Szerinte nem lenne jó neki... Aki nem hagyja, annak nem le... (2013.01.29. 17:05) Kurkuma

Homoktövis

2013.01.06. 19:32 Gyógyulj meg!

homoktovis2_1357497049.jpg_403x320

Dr TIHANYI ISTVÁN:"A világ táplálék-kiegészítők gyártói közül az egyik legjelentősebb cég a Hankintatukku Oy, Finnországban van. Több éves kutatómunkájának eredménye a homoktövis kész "vitaminraktár". Bizonyított, hogy 100 g homoktövis-gyümölcs fedezi egy felnőtt napi vitaminadagját. Megemlítem, hogy a fekete-ribizli C-vitamin tartalma hasonlítható össze csak a homoktövis-levél C-vitamin tartalmával. Ezen felül a homoktövis gazdag A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, K-, P-, PP- és E-vitaminban."


HA HOMOKTÖVIST ESZEL,MINDENT MEGADSZ A SZERVEZETEDNEK, AMIRE SZÜKSÉGE VAN.
A homoktövis gyümölcse nagyon gazdag vitaminokban, ásványi sókban.
A termések 100 g-ja 200-900 mg A-, C,- P- vitamint, almasavat, kvercetinglikozidát, xantofillt, fizalint, zsíros olajat, mannitot és peonin antociánt tartalmaznak. A magban 12% zsírosolaj van, amely 40% olajsavat, 20% izolinsavat, 15% linolensavat, 10% palmitin- és sztearinsavat tartalmaz.
Talán nincs is olyan része az emberi szervezetnek ahol ne fejtené ki jótékony hatását a homoktövis valamely alkotórésze. A levelétől a magjáig értékes gyógyír, kiváló egészségvédő, roboráló szer, és számos betegség esetén hatékonyan segíti a kezelést. A gyógyult rákbetegek közül sokan állítják, hogy a homoktövis készítmények segítették a felépülésüket.


LEGFONTOSABB VITAMINOK, AJÁNLOTT NAPI MENNYISÉG:
A vitamin-800mg
D vitamin-5mg
E vitamin-12mg
C-vitamin-80mg
B12 vitamin-2,5mg
EGY MARÉKNYI HOMOKTÖVISBEN EGYBEN MEGKAPOD.


A TÉLI VITAMINHIÁNY ELKERÜLHETŐ IMMUNERŐSÍTŐ ÉTELEKKEL
VAGY EGY MARÉKNYI HOMOKTÖVISSEL
Egyél:sárgarépát, sütőtököt-------A vitamin
Egyél:heringet, lazacot,szardíniát-----omega3
Egyél citromot, narancsot, ananászt-----C vitamin
Egyél tojást,zsírdús tejterméket-----D vitamin
Egyél:húsokat--------------B12 vitamin
Egyél:brokkolit,kaliforniai paprikát----flavonoidok
Egyél babot, lencsét------------keményítő
Egyél:joghurtot,túrót, kefírt-------probiotikumok
A FENT FELSOROLTAK MIND-MIND MEGTALÁLHATÓK A HOMOKTÖVISBEN.

Forrás: https://www.facebook.com/gyogybogyo?fref=ts

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyulás daganat homoktövis

A bejegyzés trackback címe:

https://onk-aj.blog.hu/api/trackback/id/tr435001907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása